Gündem

İzmir'deki bir ilkokulda taciz iddiası

Okulda temizlik görevlisi olarak çalışan A. T. hakkında soruşturma başlatıldı, verdiği ifadede iddia edilenleri kabul etmedi

26 Eylül 2019 21:57

İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir ilkokulda temizlik personeli olarak çalışan A. T. hakkında, okuldaki iki kız çocuğu tuvalet ihtiyacını giderdiği sırada, tuvalete girmeye çalıştığı iddiasıyla inceleme ve soruşturma başlatıldı.

EVKA- 5 Mahallesi'ndeki bir ilkokulda okuyan iki kız çocuğu, okulda temizlik görevlisi olarak görev yapan A.T. hakkında annelerine şikâyette bulundu. Çocuklar, A. T.'nin tuvaletin kapısına gelip, tuvalet ihtiyaçlarını giderdikleri sırada içeriye girmeye çalıştığını söyledi. Bu ifade üzerine veliler durumu okul yönetimine bildirdi.

Bugün okulun önünde toplanan velilerin şikâyetleri üzerine, hem A.T. hakkında idari tutanak tutuldu, hem de durum polise bildirildi. İhbar üzerine okula gelen polisler, olayla ilgili soruşturma başlatırken; İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da inceleme ve soruşturma başlatıldı. A. T. ise verdiği ifadede hakkında yapılan suçlamaları kabul etmedi. (DHA)