Gündem

İyi Parti Grup Başkanvekili Türkkan'ın kızı bu kez sirenli paylaşımıyla gündemde

11 Temmuz 2020 08:46

Yılbaşında evinde verdiği “zenneli” parti ile gündeme gelen İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan’ın kızı Dilara Türkkan, bu kez de sirenli bir araçla emniyet şeridinden hızla gittiği görüntüleriyle gündemde.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın modacı kızı Dilara Türkkan, geçtiğimiz yılbaşında Çengelköy’deki evinde verdiği yılbaşı partisiyle gündeme gelmişti. Türkkan’ın modacı kızı Dilara Türkkan’ın Instagram hesabından naklen yayınladığı parti çok konuşulmuştu.

Dilara Türkkan bu kez emniyet şeridinden siren sistemli bir araçla hızla gittiği ve trafiği ihlal ettiği görüntüleri Instagram hesabından paylaştı. Paylaşımına arkadaşlarını da etiketleyen Dilara Türkkan’ın İYİ Partili vekil babası Lütfü Türkkan’ın forsunu kullanarak emniyet şeridini kullandığı iddia edildi.

Dilara Türkkan’ın bir sonraki paylaşımına ise etiketlediği arkadaşlarıyla fotoğrafını koyarak ‘Yetişirim demiştim’ demesi dikkat çekti. Türkkan’ın bu paylaşımı sosyal medyada en fazla tartışılan başlıklar arasında yer aldı.