Gündem

İşten çıkarılan 10 işçi geri döndü; sendika başkanı, Mansur Yavaş'a teşekkür etti

12 Kasım 2019 14:50

Ankara'da EGO Genel Müdürlüğü atölyesinde çalışan ve işten çıkarılan 10 işçi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın talimatıyla işlerine döndü. Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, işçilerin işe geri alınması üzerine; "haksız bir şekilde işten çıkarıldığını düşündüğünüz kişiler varsa bana iletin, ben buradayım” diye seslenen Mansur Yavaş'a teşekkür etti.

EGO Genel Müdürlüğü atölyesinde çalışan 10 işçinin işten çıkarılması konusu Öz Taşıma İş Sendikası yetkililerince kendisine iletilen Başkan Yavaş, işçilerin geri alınması talimatı verdi.

Konu ile ilgili olarak basın toplantısı düzenleyen Öz Taşıma İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, “10 arkadaşımız tekrar işlerine döndüler. Bir kez daha Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımıza sizin huzurunuzda teşekkür ediyoruz. Bizim Öz Taşıma İş Sendikası olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Belko, Belka ve Bugsaş’ta 12 bin 500 üyemiz var. Bu üç şirketimizde haksız bir şekilde asla işçi çıkarımı olmamıştır” ifadelerini kullandı.