Spor

İşte Galatasaray'ın mayıs planı

Orta saha dışında Galatasaray'da sezon sonunda 3 önemli bölgeye takviye yapılacak

23 Şubat 2021 09:04

Süper Lig'deki son 7 maçını kazanan ve 54 puanla zirvede yer alan Galatasaray, bir yandan da sezon sonundaki transfer harekatına hazırlanıyor. Salih Uçan ve Aytaç Kara'yı kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılarda, Falcao ile de yolların ayrılması planlanıyor.

Salih ve Aytaç hamlesi

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Mostafa Mohamed ve Henry Onyekuru'nun bonservisini alacak olan Cim Bom, orta sahaya iki önemli takviye birden yapacak. O bölgede sezonun ilk yarısında tüm yük Taylan Antalyalı'nın omuzlarına binerken, bu ortadan kaldırılacak. Sarı-kırmzılıların sezon başında da ilgilendiği Salih Uçan ile Aytaç Kara önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek.

Kiralık Etebo'nun ayrılığı halinde boşluğu Salih ve Aytaç dolduracak. Orta saha dışında Galatasaray'da sezon sonunda 3 önemli bölgeye takviye yapılacak. Scout ekibi, şimdiden kolları sıvarken oyuncu tarama ekibi sol bek, stoper ve Radamel Falcao'nun ayrılığı halinde forvet takviyeleri için arayışlara başladı.

Saracci yol ayrımında

Galatasaray'da sezon sonunda kiralama süresi dolacak Saracchi ile yollar ayrılacak. Luyindama'ya teklif gelmesi halinde ise değerlendirilecek ve Galatasaray stopere bir değil, biri yerli biri yabancı olmak üzere iki takviye birden yapacak. Bu noktada ara transferde direkten dönen Ferro ve Karagümrük'te forma giyen Fatih Kurucuk'un performansının yakından takip edildiği öğrenildi.