Yaşam

Hollywood yıldızlarının tercih ettiği Kundalini hocasının yetiştirdiği öğrenci İstanbul’da

Dilara Moran: Dünyanın geçirdiği bu zorlu günlerden sağlıklı çıkabilmenin en etkili yolu

28 Haziran 2022 17:17

T24 Yaşam

İnsan vücudunda bulunan ve insan organizmasında uyuyan bir enerji olarak tanımlanan Kundalini, gizemli ve hareketsiz bir evrim enerjisi olarak bilinir. Doğu felsefesinden gelen ve insan vücudunda doğuştan var olduğu düşünülen bir enerjidir.

Guru Jagat, Tej Kaur Khalsa, Harijiwan gibi dünyanın en önemli Kundalini yoga hocalarının öğrencisi olan ve Guru Jagat'ın kurduğu RA MA Institute For Applied Yogic Science & Technology  Los Angeles ve New York'tan mezun olan Dilara Moran, İstanbul Gümüşsuyu'nda kendi alanında Kundalini yoga ve wellbeing merkezi Ong Center'da özel ve grup dersleri ve danışmanlık vermeye deneyimini kişiye özel çözümler ile aktarıyor.

Moran, “dünyanın geçirdiği bu zorlu günlerden sağlıklı çıkabilmenin en etkili yolu” olduğunu söylediği Kundali için “Alicia Keys, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Seal, Demi Moore, Colin Farrell, Russel Brand, Gwenyth Paltrow, Sting, Oprah gibi birçok ünlünün başarılarının ve hayatta yakaladıkları fiziksel ve ruhsal dengeyi bulmaya yardımcı olan Kundalini yoga ve meditasyon çok güçlü bir teknolojidir.” dedi.