Gündem

Hakkari'de, trafik kazasında ağır yaralanan asker şehit oldu

06 Temmuz 2022 00:21

Hakkari'nin Derecik bölgesinde, askeri araçla gerçekleştirilen intikal sırasında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Piyade Er Yusuf Gürler, şehit oldu.
 
Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; Derecik bölgesinde askeri araçla gerçekleştirilen intikal sırasında meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Piyade Er Yusuf Gürler'in, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu duyuruldu. 
 
MSB tarafından yapılan açıklamada; "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.
 
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da Şehit Piyade Er Yusuf Gürler için yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız 5 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadelerine yer verdi. (AA)