Medya

HaberTürk yazarı Yılman da 'Murat Kapki' tartışmasına katıldı: Şebnem Bursalı’nın açıklamalarından kesinlikle tatmin olmadım

Şebnem Bursalı - Sevilay Yılman (sağda)

18 Ocak 2021 11:11

HaberTürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Radyo, Televizyon ve Gazeteciler Derneği’nin Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen törene katılan ve  FETÖ’cü olduğu iddiasıyla hakkında haberler yapılmış Murat Kapki’nin kamuoyuna Cumhurbaşkanı ile birlikte fotoğraf vermek için RTGD’nin ödül törenine 2 milyon TL ile sponsor olduğu iddialarına ilişkin olarak derneğin başkanı Sabah gazetesi yazarı Şebnem Bursalı’nın açıklamalarından kesinlikle tatmin olmadığını yazdı.

Yılman, “Olayı üçüncü bir göz olarak son derece objektif irdelediğimde şahsen ben de söz konusu iddialara ilişkin Bursalı’nın yaptığı açıklamalarda aradığım cevapları bulamadığımı belirtmek isterim. İzahata ciddi biçimde muhtaç iddialar var çünkü. İktidara yakın medya tarafından hepi topu 1 hafta önce FETÖ bağlantılı olduğu iddia edilen Murat Kapki’nin, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki o törene neden, nasıl sponsor olduğu ve Kapki’nin ödediği 2 milyon TL’lik sponsor bedelinin nerelere kullanıldığı açık ve net bir biçimde, kanıtlarıyla ortaya konulmalıdır.Aksi halde dernek başkanı da ve yönetim kurulu da büyük zan altındadır. Benden söylemesi…" düşüncesini dile getirdi.

TIKLAYIN | Fuat Uğur ile Şebnem Bursalı arasında 'Murat Kapki' tartışması; "Medya Oscarları'nda Erdoğan'dan plaket almak için 2 milyon lira ödedi"