Gündem

HaberTürk yazarı Yılman: Biri bana vergi borcu olan Okan Kurt ile Cumhurbaşkanı’nın niçin görüştürüldüğünün izahatını yapabilir mi?

30 Aralık 2019 13:06

HaberTürk gazetesi yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın vergi, SGK borcu olan şarkıcı Demet Akalın’ın eski eşi Okan Kurt ile görüşmesine tepki gösterdi.

Sosyal medyadan paylaşım yapan Yılman, “Biri bana; vergi / SGK  borçları bir yana. Piyasaya borçları nedeniyle eşi Demet Akalın’ın bile resmi olarak başından attığı Okan Kurt’un hangi sıfat ve gerekçe ile devletin en tepe makamını işgal ettiğini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile niçin görüştürüldüğünün izahatını yapabilir mi?” ifadelerini kullandı. Yılman Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u etiketleyerek açıklama istedi.

Erdoğan, geçtiğimiz akşam Dolmabahçe Çalışma Ofisinde şarkıcı Hande Yener ve Demet Akalın'ı kabul etti. Altun'un da hazır bulunduğu kabulde şarkıcılar çocuk istismarına ve kadına şiddete karşı hazırlayacakları sosyal sorumluluk projesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan destek istedi. Hande Yener ve Demet Akalın’a, Akalın’ın eski eşi Okan Kurt da eşlik etti.