Gündem

Gülse Birsel: Ali İhsan Yavuz'a laf eden karşısında beni bulur

"Ali İhsan Yavuz'a bir teşekkür neden çok görülüyor?"

26 Haziran 2019 09:25

Hürriyet gazetesi yazarı Gülse Birsel, Ekrem İmamoğlu'nun yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini kazanmasında en önemli faktörlerinden biri olan AKP'nin Seçim İşleri'nden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz'a teşekkür edilmesi gerektiğini söyledi. Birsel, Ali İhsan Yavuz'a laf edenin karşısında kendisini bulacağını yazdı.

Birsel'in yazısının ilgili bölümü şöyle:

"Günlerdir İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu tebrik ediliyor. Canan Kaftancıoğlu’ndan Kemal Kılıçdaroğlu’na, Meral Akşener’den sandık başındaki gönüllülere tüm emeği geçenlere teşekkür ediliyor. Edilsin, haklarıdır. Ve fakat bu değişimin, bu kendine çekidüzen verme sürecinin mimarlarından, seçim yenilenmesinin ve 800 binlik farkın en önemli aktörlerinden Ali İhsan Yavuz Bey’e niye bir teşekkür, bir alkış çok görülüyor? Bu adamın hakkı ödenmez sevgili dostlar!

Ali İhsan Yavuz’u asla unutmayın!

Çünkü Sayın Yavuz’un şahsında vücut bulan anlayış, kendisinin bir nevi marka yüzü olduğu söylem tarzı ve içinde olduğu ekip sayesinde “yenilenme”nin kaçınılmaz olduğunu hem iktidar hem muhalefet ve seçmenleri gördü.

23 Haziran gecesi her cenah bir duble kahve içmiş gibi oldu. Kimi uyandı; kimine çarpıntı kimine de neşe ve enerji geldi!

Tüm neşe ve enerjimle kahve fincanımı kaldırıyor, Ali İhsan Yavuz’un sağlığına içiyorum!"

Yazının devamı için tıklayın