Gündem

Gezgin Fatih Koparan, 10 kişinin saldırısına uğradı: Hâla dükkanımın önünde bekliyorlar, polis gelmiyor

Koparan daha önce hanutçuluk yapan yan dükkanındaki kişiyi uyarmış ve darp edilmişti

15 Eylül 2019 13:58

Gezgin Fatih Koparan, Muğla'nın Marmaris ilçesindeki kuyumcu dükkanında 10 kişi tarafından saldırıya uğradığını duyurdu. Koparan, Twitter'da yaptığı paylaşımda polisin gelmediğini belirterek, "Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık" dedi.

Daha önce yan dükkanında bulunan kişiyi hanutçuluk yaptığı için polise şikâyet eden ve darp edilen Koparan şunları kaydetti:

"Arkadaşlar dükkanıma girerken 10 kişi saldırdı linç ettiler. Lütfen birileri yardım etsin artık. Mafya hala dükkanımın önünde ölümle tehdit ediyor. Kimse gelmiyor. Polis yok. Gelen yok. Bunlar kaçakçı arkadaşlar. Ben devamlı polise şikayet ettiğim için rahatsız oldular bir şey yapılmazsa beni öldürecekler. Onlarca kişi ellerinde aletlerle saldırdılar. Hala polislerin yanında ölümle tehdit ediyorlar. Defalarca yazdım burada, defalarca 155'i aradım. Ölmem mi gerekiyor?"

Ne olmuştu?

Koparan, yan komşusu olan dükkandaki O.B.yi hanutçuluk yapmaması ve yabancı turistleri taciz etmemesi konusunda uyarmış çıkan tartışmada yumrukla darp edilmişti. Emniyet ekipleri şikâyet üzerine yaptıkları incelemede hanutçuluk yapıldığını tespit etmiş ve dükkana üç gün süreyle kapatma cezası vermişti.

Konu hakkında Fatih Koparan, "Şu an ben ve çalışanımın can güvenliği yok. Türkiye'nin turizm şehirlerinde en büyük sorun hanutçuluk. Turistleri taciz olarak tabir edilen hanutçuluk üzerine hiçbir şey yapılmıyor. Yapılamadığı için bende farkındalık yaratmak ve yetkilileri daha duyarlı denetim yapmalarını sağlamak için sosyal medyamda paylaştım" ifadelerini kullanmıştı.