Gündem

(GENİŞ HABER) ÜMRANİYE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU

  Soner HASIRCIOĞLU- Ramazan EĞRİ- Gamze ŞİMŞEK/İSTANBUL, (DHA)  İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ümraniye'de sokak satıcılarına yönelik 7 farklı adrese eşzamanlı operasyon düzenledi

31 Ekim 2018 12:29

 

Soner HASIRCIOĞLU- Ramazan EĞRİ- Gamze ŞİMŞEK/İSTANBUL, (DHA) 
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Ümraniye\'de sokak satıcılarına yönelik 7 farklı adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda bir miktar uyuşturucu madde, bir  tabanca ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı. Terk edilmiş bir binaya giren polis, yerde bulduğu Türk bayrağını katlayarak cebine koydu.
Özel harekât polisleri 3 katlı bir binanın demir kapısını koç boynuzuyla kırarak binanın birinci katındaki evde aramalar yaptı. Şafak operasyonuna polis helikopteri de destek verdi. Çevrede özel harekât polisleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Narkotik köpekleri, bir binanın bahçesinde arama yaptı. Narkotik polislerinin arama yapmak için girdiği bahçedeki kümeste  çok sayıda güvercin olduğu gözlendi. Dumlupınar Mahallesi Ünye Sokak\'ta terk edilmiş bir binaya giren polis, yerde bulduğu Türk bayrağını katlayarak cebine koydu. Yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ve bir adet tabanca ele geçirildi. Yapılan operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

Görüntü dökümü:
--------------
-Dumlupınar Mahallesi Ünye sokaktaki baskın yapılan adres
-Polislerden görüntü
-Polis helikopteri görüntüsü
-Polis köpeklerinin araması
-Polislerin adrese girmesi
-Polisin bayrağı yerden aldığı Türk bayrağını katlaması(5. dakika)
-Genel ve detaylar 

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir