Spor

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu İstanbul'da düzenlenecek

Dörtlü Final, 2016 yılında da Türkiye'de organize edilmiş, o yıl gerçekleştirilen turnuvada UMMC Ekaterinburg şampiyonluğa ulaşmıştı

26 Mart 2021 23:41

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonunun 16-18 Nisan 2021'de İstanbul’un ev sahipliğinde Volkswagen Arena'da düzenleneceği açıklandı.

Kadınlar Euroleague'de 16-18 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak Dörtlü Final’de temsilcimiz Fenerbahçe Öznur Kablo’nun yanı sıra Perfumerias Avenida (İspanya), Sopron Basket (Macaristan) ve UMMC Ekaterinburg (Rusya) takımları mücadele edecek. 16 Nisan Cuma günü oynanacak yarı finallerde Fenerbahçe Öznur Kablo, UMMC Ekaterinburg ile Perfumerias Avenida da Sopron Basket ile karşılaşacak.

17 Nisan Cumartesi gününü takımlar maç yapmadan geçerken, 18 Nisan Pazar günü önce yarı finalde mağlup olan takımlar üçüncülük maçı oynayacak. Ardından da yarı finallerin galipleri, şampiyonluk kupasını kazanmak için sahaya çıkacaklar.

Dörtlü Final, 2016 yılında da Türkiye'de organize edilmiş, o yıl gerçekleştirilen turnuvada UMMC Ekaterinburg şampiyonluğa ulaşmıştı.