Spor

Fenerbahçe: Mahmut Uslu'nun Fenerbahçe'mizin başarılı olmasını istediklerini "samimiyetle" anlattığı olağanüstü röportajı kaçırmayın

28 Ekim 2021 16:25

Fenerbahçe Spor Kulübü, geçen günlerde eski yönetici Mahmut Uslu'nun açıklamalarına ilişkin olarak yaptığı paylaşımda, "Mahmut Uslu'nun Fenerbahçemizin başarılı olmasını istediklerini 'samimiyetle' anlattığı röportajı kaçırmayın" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe eski yöneticisi Mahmut Uslu, geçen günlerde Hürriyet gazetesine verdiği röportajda sarf ettiği sözlerle spor dünyasında geniş yankı uyandırmıştı. Mevcut Fenerbahçe yönetimini eleştiren ifadeler de kullanan Uslu, sarı-lacivertli kulüple ilgili olarak birçok konuda açıklamalarda bulunmuştu.

Uslu'nun verdiği röportaja ilişkin bir paylaşımda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü'nün açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"2010 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilişkisi kesilerek yönetimden ayrılan, 2013 yılında tekrar yönetime gelen Sn. Mahmut Uslu'nun, yöneticilik deneyimlerini vurguladığı, kulübümüz için yaptığı fedakarlıkları dile getirdiği, mevcut yönetim kurulumuza tavsiyelerini paylaştığı ve tüm ekipleriyle birlikte Fenerbahçe'mizin başarılı olmasını istediklerini 'samimiyetle' anlattığı, Hürriyet gazetesinde tam sayfa yer alan olağanüstü röportajı kaçırmayın."

TIKLAYIN - Fenerbahçe eski yöneticisi Mahmut Uslu: Fenerbahçeli olmak demek ızdırap demektir