Spor

Fenerbahçe'de Joachim Löw ısrarında Mesut Özil detayı

Fenerbahçe'nin Alman teknik adam Joachim Löw'e teklif götürdüğü iddia edilmişti. Bu gelişmenin perde arkasında ise Mesut Özil’in başkan Ali Koç’a Löw ısrarı yatıyor

26 Aralık 2021 16:50

Fenerbahçe 'de teknik direktör arayışında yeniden Joachim Löw ismi gündeme geldi. Daha önce devre arasında takım devralmayacağını bildiren Alman teknik adama, başkan Ali Koç'un son bir hamle ile 3 yıllık sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

İddianın sahibi İtalyan gazeteci Nicolo Schira, sosyal medya hesabından Fenerbahçe'nin Alman teknik adamdan cevap beklediğini de yazdı.

Sabah'ın haberine göre, altı aylık teknik adam arayışından taraftar tepkisi üzerine vazgeçen Başkan Koç'un gönlündeki isim ise Slaven Bilic. Ancak Mesut Özil'in Löw ısrarı üzerine bu konuda tekrar hamle yapıldı. Bu transferde olumlu bir gelişme olmaması halinde ise Fenerbahçe yine A planı olan Bilic'e dönecek. Hatta Hırvat teknik adamın Çin Ligi'nin 3 Ocak'ta sona ermesinden sonra İstanbul'a gelip sarı-lacivertliler ile sözleşme imzalayacağı da kulislerde konuşuluyor.

Alman teknik adam Fenerbahçe'nin ısrarlı tekliflerini daha önce de kabul etmemişti.