Medya

Fatih Altaylı ve Hande Fırat arasındaki 'yerli otomobil' polemiği devam ediyor: "Hürriyet bu hale düştüğü için siz oradasınız!"

"Hürriyet artık yapamadığı haberciliği ile mizah konusu olan bir platform"

18 Eylül 2019 08:06

Fatih Altaylı ve Hande Fırat arasındaki 'yerli otomobil' polemiği devam ediyor: "Hürriyet bu hale düştüğü için siz oradasınız!

HaberTürk yazarı Fatih Altaylı ile Hürriyet gazetesi yazarı  b arasındaki 'yerli otomobil' polemiği devam ediyor. Altaylı, bugünkü köşesinden Hande Fırat'ın kendisine verdiği 'yerli otomobil' yanıtını sert sözlerle eleştirdi. Altaylı, "Evet, tam da beklediğim yanıtı, size yakışan ya da sizin verebileceğiniz yanıtı verdiniz.
Keşke bu yanıtı vermeden önce gazetenizin otomotiv editörü Emre Özpeynirci’ye danışsaydınız da, komik olmasaydınız bu kadar. Sizin otomobille ilgili fikriniz ancak bu düzeyde olabilir" dedi. 

TIKLAYIN: Fatih Altaylı’dan Demirören medya grubuna: Böyle bir gazeteciliğe ancak kahkahalarla gülebiliriz


Hürriyet gazetesinin "yapmadığı, yapamadığı haberciliği" ile mizah konusu olan bir platform haline geldiğini belirten Altaylı, "Tabii ki, bu sizin kabahatiniz değil hanımefendi. Elbette Hürriyet bu hale siz orada olduğunuz için düşmedi. Ama Hürriyet bu hale düştüğü için siz oradasınız!" ifadesini kullandı. 

TIKLAYIN: Hande Fırat’tan Fatih Altaylı’ya ‘yerli otomobil’ yanıtı: 4 kapısı, 4 lastiği var, oldu mu?

Yazının devamı için tıklayın