Gündem

Fatih Altaylı: İktidarın ekonomi politikası fakirden alıp zengine vermeye yönelik

"Zengini daha zengin eden politikaları destekler ama o politikadan dolayı daha fazla kazananın kimilerine söverler"

18 Ağustos 2022 11:12

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, iktidarın ekonomi politikasının fakirden alıp zengine vermeye yönelik olduğunu belirterek, "Bu politika ile zengin çok daha zengin, fakir çok daha fakir olur. Ücretliler ezilir, orta sınıf ortadan kaybolur diye uyardık yılbaşından bu yana. Karşılığı ne oldu? İktidar trollerinden küfür yedik. Hain olduk, cahil olduk. Hiçbir şey bilmedikleri için her şeyi bildiğini zanneden ahmaklara meze olduk. Sonuç? Dün şirketlerin 2. çeyrek mali tabloları ortaya çıktı. Hepsi kâr patlaması yapmış." diye yazdı.

Sosyal medyada iktidar yanlısı trollerin kârını enflasyonun altında artıran Koç Holding'e sövdüğünü kaydeden Altaylı, "Koç grubu yarın “Tamam ulan her şeyi kapatıyorum” dese muhtemelen o trollerin de büyük bölümü aç kalır. Ama bunlar aptal oldukları için bunu anlamaları mümkün değildir.

Zengini daha zengin eden politikaları destekler ama o politikadan dolayı daha fazla kazananın kimilerine söverler. En büyük ortağı Katar olan Coca Cola’ya da “Siyonist” diye sövenler de zaten aynı kafalar değil mi!" ifadelerini kullandı.

Yazının tamamı için tıklayın...