Medya

Fatih Altaylı'dan Erdoğan'ın ABD ziyaretini takip eden gazetecilere tepki: Uçakta tek kare fotoğraf çektirmek için mi gittiniz!

14 Kasım 2019 10:02

HaberTürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ziyaretini takip eden gazetecileri eleştirdi.

Erdoğan ve ABD Başkanı Donald Trump’ın görüşmesine dair medyada haber göremediğini söyleyen Altaylı, “Ulan bari hava durumunu yazın.  Trafik tıkanık mı, değil ondan söz edin! Oteli anlatın.  Amerikan medyasındaki haberleri, görüşmeye ilişkin ABD beklentilerinden söz edin.  Bizim gazete dahil hiçbir yerde çıt yok” dedi.

Altaylı yazısında şu ifadeleri kullandı:

“Hadi Cumhurbaşkanı’nın uçağında Habertürk’ten kimse yok, ya diğerleri! Yahu bir Boeing 747 dolusu adamın hiçbirinden mi bir tek kelime gelmiyor.  O gazeteciler oraya Cumhurbaşkanı ile uçaktaki masanın çevresinde tek bir kare fotoğraf çektirmek için mi gidiyorlar!  Haber, kulis, gözlem, analiz diye bir şey duymamışlar mı hayatlarında!  Sonra gazeteler niye satmıyor, bizi niye kimse okumuyor!  Bir şey yazsanız okuyacağız da.  Siz bu geziyi bile yazmadıktan sonra neyinizi okuyayım.  Akşam katıldığınız beleş daveti mi, gittiğiniz beleş gezinin izlenimlerini mi!”

Yazının devamı için tıklayın