Spor

Falcao'nun eşinden Galatasaray taraftarını heyecanlandıran hareket

01 Ağustos 2019 03:14

Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, Galatasaraylı taraftarların "Come to Galatasaray" çağrısını beğendi.

Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Radamel Falcao'nun eşi Lorelei Taron, instagram'daki 'beğeni'leriyle sarı kırmızılı taraftarları heyecalandırdı.

Lorelei Taron, Galatasaraylı taraftarların kendisine yaptığı yorumları beğendi. Taron'un bu beğenileri Galatasaraylı taraftarlarca sosyal medyada paylaşıldı.

İşte Lorelei Taron'un yaptığı beğeniler:

Fransız basını, Falcao'yu böyle duyurdu

Son olarak BeIN Sports Fransa'da yer alan habere göre; Radamel Falcao'nun Monaco ile olan sözleşmesini kısa süre içerisinde feshedip Galatasaray'a 3 yıllık imza atacak. Ayrıca Fransız basınının önde gelen gazetelerinden L'Equipe, Radamel Falcao'nun Galatasaray'a yakın olduğunu duyurdu.

Monaco'nun 2013 yılının Haziran ayında 60 milyon euroya bonservisini aldığı Radamel Falcao ile yollarını ayırmaya çok yakın olduğu duyuruldu. Monaco'nun menajer Jorge Mendes'ten Falcao ile yolların ayrılması için bir formül bulmasını istediği belirtildi. İlk olarak Falcao'nun yerine Milan'dan Andre Silva'nın geleceği planlanırken, Portekizli golcünün sağlık kontrolünden geçememesinin büyük bir şok yaşattığı vurgulandı. Ancak daha sonra gündeme Real Madrid forması giyen Mariano Diaz'ın alındığının detayları yazıldı.