Gündem

Evrensel Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat'tan iktidara: Canımızı yakabilirsiniz ama kalemimizi bükemezsiniz!

"Evrensel’i ilan ambargonuzla, ekonomik kuşatmayla boğamazsınız! Yargılamalarla, cezalarla yıldıramazsınız!"

07 Haziran 2022 07:20

Evrensel Genel Yayın Yönetmeni Fatih Polat, gazetenin 27. yıl dönümünde kaleme aldığı yazısında, “AKP’den önceki iktidarların yaşayarak öğrendiği bir gerçeği, yirmi yıllık tarihi boyunca artık AKP’nin de öğrenmiş olması gerekir. Canımızı yakabilirsiniz ama kalemimizi bükemezsiniz! Evrensel’i ilan ambargonuzla, ekonomik kuşatmayla boğamazsınız! Yargılamalarla, cezalarla yıldıramazsınız!” dedi.

Okurlarına, “Zor bir dönemden geçiyoruz ve bu zorlukları birlikte aşıncaya kadar belki biraz daha ağırlaşarak yaşamaya devam edeceğiz” diyerek seslenen Polat, şunları kaydetti:

“Ağırlaşan kağıt ve dağıtım maliyetleri, iktidarın Basın İlan Kurumu eliyle sürdürdüğü ilan ambargosuyla birleşince bizi her gün biraz daha fazla zorluyor. Bu kuşatmayı bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da okurlarımızın desteği ile aşabileceğimizi biliyoruz. Bayiden alınan her Evrensel, halkın gerçekleri öğrenme mücadelesi bakımından büyük bir değer taşıyor. Maddi durumu uygun olan okurlarımızın bir Evrensel’i de başkasına okutmak için alması, e-gazetemize abone olunması bizi daha da güçlü kılacaktır. Sadece yalanın perdesini yırttığımız değil, gerçeğin dünyasının hakim hale gelebildiği bir ülke ve dünya dileğiyle…”

Yazının tamamı için tıklayın.