Dünya

"Etrafta başıboş silahlar, önlerinde esrar içiliyor": Oyuncu Ezra Miller'ın, üç çocuğu tehlikeli ortamda barındırdığı iddia edildi

25 Haziran 2022 08:38

T24 Dış Haberler

Son zamanlarda filmlerinden çok skandallarla gündeme gelen oyuncu Ezra Miller'ın bu sefer de küçük çocukları güvenli olmayan bir ortamda barındırdığı iddia edildi.

Rolling Stone dergisine göre Miller, üç çocuğu ve onların 25 yaşındaki annesini ABD'nin Vermont eyaletinde bir çiftlikte barındırıyor. Dergiye konuşan kaynaklara göre bahsi geçen evde etrafa dikkatsizce bırakılmış silahlar bulunuyor. 

Kaynaklardan biri, çocuklardan bir yaşında olanının ağzına mermi soktuğunu iddia etti.

Rolling Stone çalışanları, kendilerine gönderilen video kayıtlarda en az 8 saldırı tüfeği, tüfekler ve tabancalar gördüklerini ifade etti. Makalede, bazı silahların oyuncak hayvanların yanına dikildiği yazıldı.

Kaynaklar, çocukların önünde sıkça esrar tüketildiğini ve içerinin iyi şekilde havalandırılmadığını vurguladı. 

Çocukların annesi ise Miller'ın kendisine ve çocuklarına istismarcı eski eşinden uzakta güvenli bir ortam sağladığını ifade etti.

Rolling Stone'a konuşan anne, "Ezra'nın çiftliği bizim için iyileştirici bir güvenli bölge oldu" dedi.

Haziran 2023'te vizyona girmesi planlanan "The Flash" filminden sonra Ezra Miller'ın hakkında çıkan haberlerden ötürü DC Evreni filmlerinde olmayacağı iddia edildi. Warner Bros. şirketinin oyuncu ile olan anlaşmasını sonlandıracağı kaydedildi.