Gündem

Eski AKP'li meclis üyesi Polat: Yazık bugünleri düşünmeyen yöneticilere, ne hale getirdiler!

30 Haziran 2022 09:25

Bursa Orhangazi İlçe Belediye Meclis Üyesi AKP’li Nurcan Eroğlu Polat meclis üyeliğinden mart ayında istifa etmişti. Polat, sosyal medyadan yaptığı yeni paylaşımda, "Yazık bugünleri düşünmeyen yöneticilere! Ne hale getirdiler" dedi.

Bursa'da partisinde makam ve mevki sahiplerinin liyakatsiz oluşunu öne sürerek, Orhangazi ilçe Belediye Meclisi üyeliğinden istifa eden AKP'li Nurcan Eroğlu Polat, AKP'yi bu kez de vefasız olmakla eleştirdi.

Orhangazi İlçe Belediye Meclis Üyesi AKP’li Nurcan Eroğlu Polat, Mart ayında, meclis üyeliği görevinden istifa ettiğini duyurarak, “Partimden ayrılma sebeplerim; zaman içinde insanların itibarsızlaştırılması, makam ve mevki sahiplerinin liyakatsizliği ve bu kadar da olmaz dediğim, şahit olduğum yanlışlardır” ifadelerini kullanmıştı.

"Programa gelmeleri tavsiye ediliyor"

AKP’li Nurcan Eroğlu Polat, AKP’yi bu kez de vefasız olmakla eleştirdi. Polat, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Daha düne kadar aranmayan, sorulmayan AK Parti üyeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan cumartesi günü Bursa’ya gelecek diye aranıp mesaj gönderilip programa gelmeleri tavsiye ediliyor! Yazık bugünleri düşünmeyen yöneticilere! Ne hale getirdiler…! Vesselam” ifadelerini kullandı.