Gündem

Eşi ve kızının yüzünü yakıp serbest kalmıştı, başsavcılık harekete geçti

Ramazan İ.'nin polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi

11 Kasım 2019 17:56

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, eşi M.İ.'yi döven (20) daha sonra naylon poşet yakarak eşi ve 3 yaşındaki kızının yüzene damlatarak yakan kişi emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakılmıştı. Serbest kalan Ramazan İ. (27) hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ.'nin polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi.

Olay, 8 Kasım'da, Doğubayazıt'a bağlı Büyük Ağrı Mahallesi Funda Sokak'ta meydana geldi. Alkol ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen, eve alkollü gelen Ramazan İ., 14 yaşında evlendiği eşi M.İ.'yi dövdü. Ramazan İ., daha sonra yaktığı naylon poşeti eriterek, eşinin yüzü ile ayaklarına damlattı. Annesinin çığlıklarını duyan N.İ. ise bu sırada odaya girdi. Ramazan İ., kızının ise alnını eriyen naylon ile yaktı. Evden yükselen sesler üzerine komşular, polis çağırdı. Polis ekipleri, M.İ. ile kızı N.İ.'yi hastaneye götürdü, tedavisinin ardından da ifadesine başvurdu. Nöbetçi cumhuriyet savcısının talimatıyla M.İ. ile kızı H.İ. ve oğlu E.İ. (2) sığınma evine yerleştirildi. Gözaltına alınan Ramazan İ. ise emniyetteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

Olayla ilgili yapılan haberlerden sonra Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Ramazan İ.'nin, ifadesi alınmak üzere, polis zoruyla adliyeye götürülmesine karar verildi. Ramazan İ., güvenlik güçleri tarafından her yerde aranıyor.

TIKLAYIN - Eşi ve 3 yaşındaki kızını dövüp yüzlerini yakan kişi gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı