Gündem

Erdoğan ve Bahçeli Meclis'te bir araya geldi

MHP lideri 23 Eylül'den bu yana grup toplantısı gerçekleştirmiyor

Fotoğraf: Yurdagül Şimşek/Twitter

19 Kasım 2019 13:09

Yaşadığı sağlık sorunlarının ardından Meclis çalışmalarına ara veren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Erdoğan-Bahçeli görüşmesi yaklaşık 15 dakika sürdü. Erdoğan, görüşmeye ilişkin olarak, ''Hoş bir sürpriz'' dediği aktarıldı.

Görüşme sonrasında konuşan MHP liderinin, "Erdoğan'ın emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili kararını destekliyoruz" dediği kaydedildi.

MHP kurmayları tam kadro Meclis'te yer aldı. Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelerek milletvekilleriyle yemek yiyen MHP lideri, AKP'nin grup toplantısı çıkışında Meclis kulisinde Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede yer alan Binali Yıldırım'ın da Bahçeli'nin hemen yanında olduğu görüldü. 

Görüşmenin ardından açıklama yapan Bahçeli, sağlık durumuyla ilgili  sorulan soruya “Herkese sağlık diliyorum. Sağlık her şeyin başı, bizi eleştirenler, ‘geberdi’ diyenler, ‘geberecek’ diyenler, ‘MHP böylelikle parçalanacak’ diyenler… Şimdi buradayız" yanıtını verdi. 

23 Eylül'de rahatsızlanan Bahçeli Meclis çalışmalarına ara vermişti

MHP lideri Bahçeli, 23 Eylül'de üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneden yürüyerek taburcu olan Bahçeli, 21 gün sonra partisinin genel merkezine gelerek kameralara görüntü vermişti. Uzayan sakallarıyla ilgili yapılan yorumlara, "Sakalda hikmet varmış, ben de bıraktım" diyen MHP liderinin tıraş olduğu görüldü. 

TIKLAYIN - Bahçeli, geçmiş olsun dileklerine karşılık, "Sağ olun, teşekkür ederim" dedi

 

Erdoğan Bahçeli görüşmesinden kareler şöyle: