Medya

Engin Altan Düzyatan'dan Kuruluş Osman iddialarına yanıt

23 Haziran 2020 10:10

Diriliş Ertuğrul dizisindeki Ertuğrul Gazi karakteriyle beş sezon boyunca gönüllere taht kuran Engin Altan Düzyatan, Kuruluş Osman dizisinde oynayacağı yönündeki iddialara yanıt verdi.

Engin Altan Düzyatan, konuyla ilgili şöyle konuştu: "Daha önceden planladığımız bir şey yok. O yüzden de şu anda tekrar oraya girdiğimde yaşım gerçekten çok yaşlı olmak zorunda. Bir aktör olarak bunu ne kadar uzun soluklu oynamak isterim, açıkçası bir karar verilemiyor. Bir şey yapamıyoruz. Çok da net konuşmadık hiçbir zaman. O yüzden şimdi öyle bir tasarrufum yok."

Engin Altan Düzyatan, sürprizlerle izleyicisinin karşısına çıkacağı zamanı beklediğini vurguladı ve Ertuğrul Gazi'nin karakterinin de derinlikli olduğunu vurguladı.

"Oynaması çok da zor değil"

Düzyatan, "Hepimizde olması gereken özellikleri sanki kendisinde barındırmış. Gerçekten her konuda adaletli, oynaması çok da zor değil. Biraz hissetseniz zaten oynayabileceğiniz bir rol. Çünkü iyi bir adam, her yönü ile eşit, adaletli olmaya çalışan birisi. Çok düz bir karakter. Oyuncuyu zorlayacak bir rol değil" sözlerini kaydetti.