Yaşam

El ele tutuşup hırsızlığa giderken yakalanmışlardı, tutuklandılar

12 Ağustos 2019 11:14

Antalya'da, kamera görüntülerinden el ele tutuşarak gittikleri 10 evde hırsızlık yaptıkları tespit edilmesinin ardından yakalanarak gözaltına alınan çift tutuklandı.

Muratpaşa ilçesinde yakın sınırlar içinde yer alan Çağlayan, Güzeloba ve Şirinyalı mahallerindeki 10 evde benzer hırsızlık olaylarının yaşanması üzerine özel ekip kuran güvenlik güçleri, 3 mahallede yüzlerce iş yerinin güvenlik kamerasını incelemiş ve şüphelilerin Suzan E., erkek arkadaşı Mesut T. ve Bayram A. olduğunu belirlemişti.

TIKLAYIN - El ele tutuşarak hırsızlığa giden çift, yakalandı

Özel ekip kargocu kılığında şüphelileri takibe alırken; son hırsızlık olayında ev sahibinin uyanması üzerine balkondan atlayarak ayağını kıran Mesut T., kız arkadaşı Suzan A. ve onlara yardım ettiği ileri sürülen Bayram A. operasyon sonucu yakalandı. Mesut T. sol ayağı alçılı ve koltuk değnekleriyle adliyeye sevk edilirken; sevgili olduklarını kabul eden ve bu yöntemle dikkat çekmediklerini ifade eden ikili ile suç ortakları 10 ayrı suç dosyasından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Şüphelilerin çaldıkları döviz ve altınları, kent merkezindeki dövizcide bozdurup paylaştıkları, cep telefonlarını ise 100. Yıl'daki telefonculara sattıkları öğrenildi. Bayram A.’nın çok sayıda hırsızlıktan kaydının olduğu öğrenildi. 

Öte yandan, güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Suzan E. ve Mesut T.’nin sabaha karşı yaptıkları hırsızlıklara birlikte el ele tutuşarak gittikleri görüldü.