Spor

Eksik Beşiktaş, Denizli'de 3 puan peşinde

Karşılaşma saat 21.00'da başlayacak

20 Haziran 2020 15:36

Beşiktaş, Süper Lig'in 28. haftasında, bu akşam Yukatel Denizlispor'a konuk olacak. Korona virüs sonrası geçtiğimiz hafta lige verilen ara sonrası ilk çıktığı maçında Antalyaspor'a 2-1 mağlup olan Beşiktaş, Denizli engelini kayıpsız geçmek istiyor.

Saat 21.00'de başlayacak olan mücadele ile iki takım 44. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 43 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında 30 kez Beşiktaş, 4 kez de Denizlispor sahadan galip ayrılmıştı. 9 maçta ise taraflar puanları paylaştı.

Denizlispor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş'ta sarı kart alarmı verildi. Siyah-beyazlılarda; Atiba Hutchinson, Kevin N’Koudou, Caner Erkin, Umut Nayir, Muhammed Elneny, Jeremain Lens ve Tyler Boyd, bu maçta sarı kart görmeleri halinde 29. haftada Konyaspor karşısında forma giyemeyecekler. Öte yandan geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Antalya'ya karşı forma giyemeyen Burak Yılmaz, teknik direktör Sergen Yalçın'ın görev vermesi halinde bu mücadelede forma giyebilecek. Takımda sakatlığı bulunan Kevin-Prince Boateng ile Damogaj Vida bu maçta forma giyemeyecek.

Maçı Mete Kalkavan yönetecek

Denizli Atatürk Stadı’ndaki karşılaşma, saat 21.00’de başlayacak mücadelede düdük Mete Kalkavan'da olacak. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar yapacak. Ev sahibi Denizlispor, Kalkavan yönetiminde çıktığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik 2 de mağlubiyet alırken, Beşiktaş ise 27 maçta 18 galibiyet 5 beraberlik 4 de mağlubiyet aldı.

Muhtemel 11'ler

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Oğuz, Mustafa, Bergdich, Murawski, Sacko, Aissati, Olcay, Estupinan, Rodallega

Beşiktaş: Ersin, Gökhan, Erdoğan, Ruiz, Rıdvan, Atiba, Elneny, Lens, N’Koudou, Ljajic, Burak