Spor

Edin Visca'dan Trezeguet yorumu!

06 Temmuz 2022 14:24

Trabzonspor'un Bosna Hersekli oyuncusu Edin Visca, hedeflerinin bu sezon yeniden şampiyon olarak kupayı kaldırmak olduğunu söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'nın Kranj kentinde sürdüren Trabzonspor'da Edin Visca, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Visca, 6 ay önce Trabzonspor’a geldiğini hatırlatarak, "Çok güzel bir sezon yaşadık. Herkes çok müthiş bir performans gösterdi ve sonunda şampiyon olduk, tarih yazdık. Trabzonspor camiası için unutulmaz bir sezon oldu." dedi.

Şimdi önlerine baktıklarını belirten Visca, "Şimdi onu kenara bıraktık. Yeni bir sezon, yeni bir kamp dönemi başladı. Bu kampta Slovenya’da gerçekten müthiş bir ortam var. Yeni sezona hazırlanmak için otel, sahalar mükemmel, her şey mükemmel. Ben de buraya açıkçası motive bir şekilde geldim. Şimdi yeni sezonda bireysel performansımı daha fazla artırmak istiyorum. Bireysel antrenmanlara daha önce başladım. Çünkü geçtiğimiz sezon dolu tribünlerde, taraftarlara çok heyecanlı maçlar oynadık ve ben de çok güzel hissettim. Ben de onu bu sene tekrar yaşamak istiyorum." şeklinde konuştu.

Visca, takımda ortamın çok güzel olduğunu anlatarak, "Ben 2-3 gün önce geldim. Abdülkadir Ömür ile konuştuk, 'Evet hikaye yazdık ama bu sene tekrar şampiyon olmak için oynamak istiyoruz' dedik. Bu sezon da herkes çok motive ve heyecanlı geldi. Bu sezon daha iyi olmak için daha fazla çalışmak istiyorum. Bunun için bireysel performansımı daha da yukarılara çıkarmak için daha çok çalışacağım. En önemlisi geçen sene çok fazla sakatlık yaşadık. İnşallah bu sene bunları yaşamayız. Hedefimiz bu sezon yeniden şampiyon olarak kupayı kaldırmak." ifadelerini kullandı.

"İyi transferler yaptık, daha güçlü olacağız"

Yeni sezondaki şampiyonluk yarışına ilişkin düşüncelerini de açıklayan Visca, "Biz geçen sezon önemli bir fark yaptık, 15 puan oldu fark. Sezon uzun ve 38 maç var. Ben bunu Başakşehir’de de hocayla yaşadım. Son birkaç ay takım yoruluyor, oyuncular sakatlanıyor ve zor dönemler geliyor. Biz de zamanında iyi bir fark yaptık. Sakatlıklar ve biraz da yorgunluğa rağmen sonunda şampiyon olduk. Bu sene herkes transfer yapıyor. Başakşehir’de Emre hocayla ben de çalıştım. Çok iyi işler yapıyorlar. Zaten Başakşehir’de yıllardır sahada iyi bir sistem var, onu da Emre hoca harika götürüyor. Onlar da bu sene belki daha iyi olacak." dedi.