Spor

Eden Hazard resmen Real Madrid'e transfer oldu

07 Haziran 2019 23:13

Real Madrid, Chelsea'nin Belçikalı yıldızı Eden Hazard'ı resmen kadrosuna kattı. İspanyol ekibi, Belçikalı yıldız ile 2024'e kadar sözleşme imzaladığını da açıklamasında duyurdu.

Geçtiğimiz sezonu hayal kırıklığı ile tamamlayan Real Madrid, yeni sezon öncesi Luka Jovic ve Eder Militao’nun ardından Eden Hazard’ın transferinde de mutlu sona ulaştı. Sağlık kontrolleri yapıldıktan sonra Belçikalı yıldız ile 13 Haziran Perşembe günü Santiago Bernabeu'da imza töreni yapılacak.

Real Madrid bonservis bedeli konusunda açıklama yapmazken transfer için kulübün kasasından sadece bonservis için 100 milyon euro çıkacağı iddia edildi.

Eden Hazard, Chelsea kariyerine UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu ekleyerek sezonu kapatmıştı. Belçikalı yıldız, karşılaşmanın ardından takımından ayrılmak istdiğini açıklamış ve kendisiyle yakından ilgilenen Real Madrid'in kulübüyle anlaşmasını beklediğini belirtmişti. Son olarak Chelsea’nin Arsenal’i Bakü’de oynanan UEFA Avrupa Ligi finalinde 4-1 yendiği maçta 2 gol atan Eden Hazard, 7 sezon geçirdiği Chelsea kariyerinde 349 maça çıktı ve 110 gole imza attı.