Gündem

DP'li Enginyurt: PKK'lı ile fotoğrafı olanlar TBMM'den derhal atılmalı ama Fethullah Gülen'le fotoğrafı olanlar Meclis'ten hemen atılmalı

"Demokratları Cumhur İttifakı'na dahil etmeye çalışıyorlar ama demokratlar 17-25 Aralık’ta 700 bin dolar saati rüşvet diye alan hırsızlarla asla bir olmayacak"

16 Ocak 2022 21:30

Cumhurbaşkanının kendilerinden olmayanları HDP’li olarak yansıttığını belirten Cemal Enginyurt, "Sayın cumhurbaşkanı buna çok alıştı. HDP kendinden uzaklaşıyorsa HDP, PKK oluyor. Son günlerde bir moda haline geldi yine, bir HDP milletvekilinin PKK'lı bir katille fotoğrafı yayınlandı. Cumhurbaşkanı TBMM'de terörist istemediklerini söylüyor. Vallahi doğru diyor, billahi doğru diyor. TBMM'de terörist istemiyoruz. PKK'lı ile fotoğrafı olanlar TBMM'den derhal atılmalı ama Fethullah Gülen denen şerefsizle fotoğrafı olanlar da bu meclisten hemen atılmalı." dedi.

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Eskişehir'de partisinin olağan genel kurul toplantısına katıldı. Genel Kurulda konuşan Enginyurt, konuşmasında AKP iktidarını eleştirdi. Enginyurt, "Demokratları Cumhur İttifakı'na dahil etmeye çalışıyorlar. Ama demokratlar 17-25 Aralık’ta 700 bin dolar saati rüşvet diye alan hırsızlarla asla bir olmayacak" diye konuştu.

DP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Eskişehir’de yaptığı konuşmada AKP iktidarının ülkeyi yönetemediğini belirterek, ülkede açlık, yoksulluk, sefaletin başını alıp gittiğini söyledi.

"MHP'den beni atandan Allah razı olsun"