Gündem

Dilipak: Yeni dostlar ve veliler edindik, AK Parti bu sorunu kendi içinde çözmezse kendisinden sonra devasa bir risk bırakacak

08 Aralık 2019 08:33

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında “Şeytan nefsimize taht kurmuş oturuyor. Damarlarımızda dolaşıyor. AK Parti bu sorunu kendi içinde çözemez ise, kendinden sonrası için devasa bir riski miras bırakacak AK Parti’nin medya ve STK ile ilişkisi de aynı şekilde benzer sorunları muhtevi” görüşünü savundu.

Dilipak, “Laikçilerden kurtulalım derken sekülerleşmenin tuzağına düştük, ama bunun farkına daha yeni yeni varıyoruz. İlahiyat ve İmam-Hatiplerde bu yeni yeni fark edilmeye başladı. Şu İstanbul Sözleşmesi çerçevesinde kadın, aile, gençlik konusunda sıkıntı gün yüzüne çıkmaya başladı. AK Parti bu şekilde devam edecek olursa bu gerçekle önümüzdeki dönemde çok daha fazla ve can yakıcı bir şekilde karşı karşıya kalacak. Görünen köyün hikayesi böyle..Bilmem derdimi anlatabiliyor muyum. Dili yok kalbimin ondan ne kadar bizarım” ifadesini kullandı.

Yazının devamı için tıklayın