Dünya

Dilipak: Koronavirüs, Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmüne karşı Allah’ın cezası

27 Ocak 2020 09:55

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü yazısında Çin'de yayılmaya başlayan Koronavirüse ilişkin "Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmüne karşı Allah’ın cezası. ABD’liler yaptılar. Çin'i cezalandırmak istiyorlar." yorumunda bulundu. 

TIKLAYIN | Salgın hastalık korkusu: Dünya 'Koronavirüs' için alarmda

Dilipak, "Geni ile oynanmış bir mikrop bu. Yani Çin’e karşı bir biyolojik savaş söz konusu. Yayılma hızı, yolları test ediliyor. Yok, yok, Çin hükümetinin nüfusu kontrol etmek için kendi başına uyguladığı bir politika bu. Hayır, Masonlar dünya nüfusunu 500 milyona çekmek için düğmeye bastı. Albert Pike doktrini uygulamaya konuldu. Yok canım Çinliler maymun çorbası içiyor ya, maymunlardan bulaştı. Yok, hayır maymun çorbasından değil yılan çorbasından, hayır o da değil, çiğ balıktan bulaştı." ifadesini kullandı. 

Yazının devamı için tıklayın

Ne olmuştu? 

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve 17 kişinin ölümüne neden olan ölümcül Koronavirüs, dünyaya yayılmaya devam ediyor. Ölümcül virüs şimdiye kadar Hong Kong, Makao, ABD, Japonya, Güney Kore ve Singapur, Suudi Arabistan, Vietnam ve İngiltere'de görüldü. Türkiye Sağlık Bakanlığı, Koronavirüs sebebiyle birtakım önlemler alındığını açıkladı.