Spor

Diagne'nin menajerinden transfer açıklaması: Güzel gelişmeler yaşanabilir

12 Temmuz 2019 17:05

Ocak ayında Galatasaray'ın 13 milyon euroya Kasımpaşa'dan transfer ettiği Mbaye Diagne ve şu anda sarı kırmızılı kulüp tarafından satış listesine konan forvet oyuncusunun transferi için sürpriz gelişmeler yaşanıyor.

Şu anda Mısır'da düzenlenen Afrika Kupası turnuvasında Senegal Milli Takımı'yla Tunus'la finale kalma savaşı veren Diagne, hocası Aliou Cisse tarafından alternatif bir oyuncu olarak kullanılırken, tecrübeli golcünün Benin maçında 64.dakikada Mbaye Niang'ın yerine oyuna girmesi Galatasaray cephesinde de memnuniyetle karşılandı.

Önümüzdeki hafta güzel gelişmeler yaşanabilir

Akşam'da yer alan habere göre; Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri reddeden Diagne, Avrupa'nın büyük liglerinden birine girmek isterken oyuncunun menajerinin 'Yıldız futbolcumuz için bazı teklifler aldık, önümüzdeki hafta içerisinde güzel gelişmeler yaşanacak' ifadeleri bir hayli dikkat çekti.

Cisse'nin Diagne açıklamaları Galatasaray camiasını sevindirdi

Senegal-Benin maçından sonra tecrübeli teknik direktör Cisse'nin 'Diagne'nin ne kadar kaliteli bir oyuncu olduğunun farkındayım. Çok iyi top saklıyor, oyuna girdiği dönemlerde hücumda bizi rahatlatıyor' açıklamaları oyuncunun transfer piyasasını doğrudan etkilerken, 27 yaşındaki forvetin Afrika Kupası'nı kaldırması halinde yüksek bir bonservis ücretiyle Galatasaray'dan ayrılacağı düşünüyor.