Gündem

DHA YURT - Uludağ otelleri yılbaşına hazır 

KAYAK ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ'da yılbaşı hazırlıklarında sona gelinirken pek çok otelde yılbaşı gecesi için boş yer kalmadı

24 Aralık 2017 14:37

KAYAK ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ\'da yılbaşı hazırlıklarında sona gelinirken pek çok otelde yılbaşı gecesi için boş yer kalmadı.
Bünyesinde toplam 22 otel barındıran Uludağ\'da, yılbaşına bir hafta kala hazırlıklarda sona gelindi. Misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için yılbaşına özel günlük ya da 2-3 günlük paket  programlar hazırlayan otellerin pek çoğunda rezervasyonlar tamamlandı. Yeni yıla Uludağ\'da girmek için ise kişi başına gecelik otel ücretleri 580 ile 870 lira arasında değişiklik gösteriyor. Kar kalınlığının 65 santimetreyi bulduğu Uludağ\'da yılbaşına kadar kar yağışının sürmesi bekleniyor.
YILBAŞINA ÖZEL PAKET PROGRAMLAR
Yeni yıla Uludağ\'da girmek isteyenler otellerin hazırladıkları paket programlarından kendilerine uygun olanını seçebiliyor. Programlar hakkında DHA Muhabirine açıklamalarda bulunan Grand Yazıcı Otel Operasyon ve Müşteri İlişkileri Müdürü Kağan Ayteş, bu yılki misafirleri için 3- 4 günlük bir program hazırladıklarını dile getirdi. Doluluk oranının yüzde 100 olduğunu belirten Ayteş, \"Yılbaşından bir gün önce ve yılbaşından bir gün sonra gala yemekli programımız olacak. Yemek programlarımız Vahdet Vural ve Orkestrası ile başlayıp gece yarısından önce Hande Ünsal ile birlikte devam edecek. Program sonrasında ise otelimizin bünyesinde bulunan 2 adet kulüpte ve bir de 2. Oteller Bölgesinde işletmesi bize ait olan bir başka kulüpte eğlence devam edecek. Otel misafiri olarak yaklaşık 650-700 kişi bekliyoruz, tabii onun haricinde kulüplerimize gelmek isteyen diğer misafirlerimizi de yılbaşı gecesinde ağırlayacağız\" dedi.
Ayrıca yılbaşına kadar kar yağışı beklendiğini, bu kışın Uludağ\'da çok güzel geçtiğini söyleyen Ağaoğlu My Mountain Otel Müdürü Murat Pınarcı ise, \"Yılbaşı eğlencemizde Şehnaz Sam sahne alacak. Yine aynı şekilde restoranımızda da  eğlencemiz devam edecek. Konserimiz akşam saat 22.00 gibi başlayıp gece geç saatlere kadar devam edecek. Yılbaşı gecesi misafirlerimiz için alkollü ve yemekli bir programımız var. Yaklaşık olarak 550 misafir bekliyoruz. Satışlarımız bir ay öncesinden tamamlandı. Yılbaşı gayet güzel geçecek yılbaşında kar yağışı da bekliyoruz. Yılbaşının bir hafta öncesinde bugün ise doluluk oranı yüzde 100, hafta içi ise yaklaşık yüzde 80 seviyelerindeyiz. Bu sene sezon güzel geçiyor\" şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: 
Otellerin yaptığı hazırlıklardan, 
kulüplerden görüntüler, 
Uludağ\'dan genel görüntüler, 
otel yetkilileri ile röportaj

Haber-Kamera: Enver Fatih TIKIR/BURSA, (DHA) - 

==============================================

Haber, değiştirilmeden kaynağından otomatik olarak eklenmiştir