Magazin

Cüneyt Özdemir'den Hasan Kaçan'a: Sağa sola ayar verip Kara Murat olmayı kimselere kaptırmamaya çalışmak yerine...

Hasan Kaçan, Cüneyt Özdemir'e “Beleşe galaya değil de biletle filme git” demişti

04 Kasım 2019 22:07

Gazeteci Cüneyt Özdemir’in ‘Kara Komik Filmler’ serisiyle izleyenlerin karşısına çıkan Cem Yılmaz ve ‘Recep İvedik 6’ ile sinemalara gelmeye hazırlanan Şahan Gökbakar’la ilgili tweet’ine Hasan Kaçan’dan yanıt geldi. Özdemir Kaçan’ın, “Beleşe galaya değil de biletle filme git” mesajına, “Sağa sola ayar verip Kara Murat olmayı kimselere kaptırmamaya çalışmak yerine eğlenceli filmler çekersen, seni de böyle destekleyeceğim” yanıtını verdi.

Cüneyt Özdemir Twitter hesabından dün yaptığı paylaşımda, “Sevgili Şahan Gökbakar yeni filmin hayırlı olsun. Galaya gelemiyordum ama inadına gelmeye karar verdim. Eğlencesini Yitiren bir ülkede senin veya Cem Yılmaz’ın filmlerinin değerini anlamayanlara inat filmlerinizi izleyeceğiz, güleceğiz, eğleneceğiz. Yalnız değilsiniz…” dedi.

Son dönemde hükümete yönelik destek mesajlarıyla adından söz ettiren oyuncu ve karikatürist Hasan Kaçan bu mesaja “Sevgili Cüneyt, son günlerde senden bir ‘Kara Murat’ çıkaranlara en güzel cevabı bu mesajınla verdin. Yalnız değilsin. (Bu arada beleşe galaya değil de biletle filme git. Desteğin olsun)” diyerek ünlü gazeteciye göndermede bulundu.

Cüneyt Özdemir ise bu mesaj üzerine Hasan Kaçan’a yanıt verdi: “Sevgili Hasan, burada sağa sola ayar verip Kara Murat olmayı kimselere kaptırmamaya çalışmak yerine günün birinde sen de eğlenceli filmler çekersen, senin filmlerini de aynen böyle destekleyeceğim. Üstelik bilet alıp filme gelerek!”

Kaçan Cem Yılmaz’a tepki göstermişti

Özdemir ve Kaçan arasındaki tartışma, geçen hafta Cem Yılmaz’ın yaptığı bir açıklamanın ardından geldi. Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe’de düzenlenecek 29 Ekim kutlaması davetini Mehmetçik Vakfı yararına yapacağı gösteri gerekçesiyle reddetmişti. Hasan Kaçan da yine sosyal medyada yaptığı paylaşımda Cem Yılmaz’ı kast ederek, “Mehmetçik Vakfı yararına yapacağım gösterimin gelirini Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacağım. Mehmetçik Vakfı’na bağışladığım bağışın Mehmetçik Vakfı’na hayırlı olmasını diliyor, Mehmetçik Vakfı’na yaptığım bu bağışı daha önce yaptığım bağışlar gibi gözünüze sokmayı bir borç biliyorum” diye yazmıştı.