Gündem

Cübbeli Ahmet: Bilseydim İsmail Saymaz'la daha önce programa çıkardım!

Cübbeli Ahmet, "O taraftan birçok kişiyi sempatizanlar tarafına çekebildik" dedi

26 Ağustos 2019 16:37

'Cübbeli Ahmet' ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Gazeteci İsmail Saymaz'ın tarikatlar için, "Tarikat değil holding, başlarındakiler CEO, müritleri de müşteridir" sözleri üzerine başlayan tartışma sonrası Saymaz ile canlı yayına çıkmıştı. Cübbeli Ahmet Twitter'dan yaptığı açıklamayla, "Sevenlerimizin Etrafımızdaki Safları Bu Kadar Sıklaştıracağını Bilseydim İ. Saymaz'la Daha Önce Çıkardım! Rabbimizin 'Bir şeyi sizin için şer sanırsınız ama halbuki o sizin için hayırdır' kavl-i şerîfi fehvâsınca şer gibi gözüken bu olayda da çok büyük hayırlar müşâhade ettim" dedi.

TIKLAYIN - Cübbeli Ahmet'ten İmamoğlu'na karşı verdiği 'fetva'yla ilgili yeni açıklama: O zaman yanlış yorumlamışım

"O taraftan birçok kişiyi sempatizanlar tarafına çekebildik"

"O taraf bizden bir kişi bile koparamayıp sevenlerimizi artırmışken biz o taraftan birçok kişiyi sempatizanlar tarafına çekebildik" diyen Cübbeli Ahmet'in açıklamaları şu şekilde:

"Şöyle ki; CHP'ye rey verdiğini bildiren kişilerin bile "Hocaya sempatimiz arttı, hayır yapmak ne zaman suç oldu?!" şeklindeki tweetlerini gördüm ve bir zamandır Oda TV röportajı ve bir hanımefendiyle röportaj verme gibi farklı nedenlerle gevşek olan saflarımızın daha sıklaştığını ve karşılaştığım herkesin zafer kazanmış gibi beni tebrik ettiklerini, teşekkür ettiklerini işitince bir de insanlar düşmanlarımın ne kadar şedîd olduğunu laf ve söz dinlemediklerini, asılsız ifadeler kullandıklarını ve ikna edici cevaplarıma rağmen ezberledikleri şeyi söyledikten sonra cevapları dinlemeye bile tenezzül etmediklerini görünce sevgi seliyle karşılaştım, dolayısıyla o taraf bizden bir kişi bile koparamayıp sevenlerimizi artırmışken biz o taraftan birçok kişiyi sempatizanlar tarafına çekebildiğimiz için bu programın bizim açımızdan çok kârlı olduğunu söyleyebilirim. Ama bundan sonra seviyeyi muhafaza edeceğime sizleri temin ederek bir daha böyle üzüntüler yaşatmayacağımı da ifade ederim. Tabi bu kazancımızın ağustos ayına rastlaması ecdadımızın zafer ayında olmamız münâsebetiyle bizim açımızdan çok daha mânidâr olmuştur. Bu vesileyle şimdiden 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutlar ve bu zaferleri bize armağan eden kıymetli ecdadımıza, şehit ve gazilerimize Yüce Rabbimden rahmet-i vâsi’alar niyaz ederim!"