Magazin

Ceylan Ertem: Her gün hakkımızda "leş, boş, hepsi aynı b*k" yorumları yapılsın biz de susalım; bu neyin kafası?

Şarkıcı Ceylan Ertem sosyal medyadaki hakaret içerikli mesajlara tepki gösterdi

17 Eylül 2019 14:02

Şarkıcı Ceylan Ertem, Twitter üzerinden kendisine yazılan hakaret içerikli mesajlara tepki gösterdi. Ertem'in Twitter'daki mesajlara yanıtı, "Her gün hakkımızda "leş, boş, hepsi aynı b*k" yorumları yapılsın biz de susalım; bu neyin kafası?" oldu.

Twitter'da bir kullanıcının "Kalben, melek mosso, ceylan ertem, zeynep bastık falan hepsi aynı kişiymiş gibi geliyor bana" yorumuna yanıt veren Ertem, "Bu şakanız da bitmedi. Bir ara yasemin (mori) ile, sonra birsen abla ve jehan ile aynı kişi olduk, şimdi de bu. Yaratıcı olun! BİZLER GİBİ! Az biraz okyun kim ne yapmış, kim kaç yaşında, kim ne okumuş, ne vakittir emek veriyor... Oturdukları yerden ‘bonlor oyno kişimööö’" dedi. 

Hakaret içerikli mesajlar devam edince tepki gösteren Ertem, "Her gün hakkımızda ‘leş, boş, yar..k gibi, domalsa s..mem, hepsi aynı b.k’ yorumları yapılsın biz de susalım. Bu neyin kafası dostlar? Sen olsan susabilir miydin? Ne Youtube, ne Twitter, ne Instagramı kaldı. Her an, her taraftan hakaret. Yazıklar olsun bu kafa yapısına!" ifadelerini içeren bir mesaj yayımladı.