Gündem

Cem Uzan, Ali Babacan'ı hedef aldı: Mallarıma el koyanları belgeleriyle açıklayacağım

15 Şubat 2020 14:53

Cem Uzan sosyal medya hesabında paylaştığı bir videoyla, Ali Babacan ve bazı isimleri hedef alarak, "Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV’den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı?" ifadesini kullandı.

Son dönemde Türkiye’ye döneceği iddia edilen Genç Parti Genel Bakanı Cem Uzan, sosyal medya hesabından dikkati çeken bir video paylaştı. Arka planda Ahmet Kaya’nın 'Siz benim neler çektiğimi nerden bileceksiniz' şarkısının çaldığı videoda Uzan’ın Türkiye’de uğradığı operasyonlara ait görüntülere yer verildi.

Açıklamasında bazı isimleri hedef alan Cem Uzan şunları kaydetti:

“Bugün tam 16 sene oldu @aptullahgul ve FETÖ çetesi ve polislerinin arasına daldım simdi hepsi firari @aptullatıfsener (bugün CHP) Ahmet Ertürk ve TMSF denen hırsızlar ordusu!! Ali Babacan ve diğer FETÖ çete mensupları. Ailemin 50 senelik mazisine 218 şirkete 40 bin çalışana tecavüz ettiklerinde. Yüce Allah hepsinin belasını versin. İman sahibi hiç kimse bunu bir insana yapmaz. Yakında belgeleri de açıklayacağım. Kim Telsim satışından rüşvet aldı? Kim Star TV’den ve çimento fabrikalarından rüşvet aldı. Star gazetesinin TMSF’den alan kişi kim? Hapiste mi hala? Her şey açıklanacak. Aydın Doğan ve damadı!!”