Yaşam

Cem Küçük'ün, Hürriyet çalışanlarına 'onursuz' dediği yazı internette sansürlendi

Cem Küçük, "Onuru olanlar istifa etti, olmayanlar çalışmaya devam ediyor. Kullanışlı olanlar cephede öne sürüldü ve hükümet ne isterse onu yazıyorlar. Çünkü tek gram onurları yok" dedi

21 Ekim 2019 18:16

Türkiye yazarı Cem Küçük’ün Hürriyet çalışanlarına ‘onursuz’ dediği yazısının ilgili bölümü gazetenin internet sitesinden kaldırıldı.

Cem Küçük bugünkü yazısının “Hiçbir ahlaki değerin olmayınca” başlıklı bölümünde Hürriyet gazetesinin çalışanlarını ve yazarlarını hedef aldı. Cem Küçük yazısında, Hürriyet gazetesinin, Demirören Grubu’na satılmasından sonra AKP hükümetine destek olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu medya grubunda çalışanların tamamı muhalif ve Erdoğan düşmanıydı. Onuru olanlar istifa etti, olmayanlar çalışmaya devam ediyor. Kullanışlı olanlar cephede öne sürüldü ve hükümet ne isterse onu yazıyorlar. Çünkü tek gram onurları yok.”

Oda TV’de yer alan habere göre, Küçük’ün Türkiye gazetesinde ve gazetenin internet sitesinde yer alan yazısı daha sonra sansürlendi. Küçük, Twitter hesabından yaptığı paylaşımı da kısa sürede sildi.

Cem Küçük’ün Hürriyet çalışanlarına ve yazarlarına hakaret ettiği cümle gazetenin internet sayfasında “Bu medya grubunda çalışanların tamamı muhalif ve Erdoğan düşmanıydı. Onuru olanlar istifa etti” şekliyle kondu.

Cem Küçük yazısında, Hürriyet gazetesi için de, “bugün en sağlam hükûmet destekçisi gazetede muhabir. Yani maaşını Tayyip Erdoğan’a bağlı, yerli ve millî iş adamı Yıldırım Demirören’den alıyor” dedi.