Magazin

Büşra Develi'den itiraf: 900'lü hatların mağduruyum

05 Mart 2021 11:37

"İbrahim Selim ile Bu Gece" konuk olan Büşra Develi, "Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp ‘Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet’ diye o insanlarla sesimi değiştirip inandırdığımı düşünüyordum." ifadelerini kullandı.

Büşra Develi, PSM Online’dan ve Zorlu PSM YouTube kanalından yayınlanan "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk oldu. Oyunculuğunun yanı sıra, duru güzelliğiyle de dikkat çeken Büşra Develi, dış görünüşünün bir etkisi olarak etrafındaki herkesin kendisinden özellikle bir zarafet beklediğini ancak aksine içinde gerçek bir sokak çocuğu barındırdığını vurguladı.

Develi, güzellik yarışmalarına katılmayı düşünüp düşünmediğine yönelik soruya "Güzellik yarışmalarına hiçbir anlam veremiyorum. Bu zamana kadar da hiç katılmayı düşünmedim" yanıtını verdi.

"Annem, babamın 900'lü hatları aradığını düşündü"

Medyatava'nın haberine göre; Büşra Develi, "Oyunculuk yapma isteği nereden geliyor" sorusuna ilginç bir yanıt verdi. Ünlü oyuncu, "Ben bir 900’lü hatlar mağduruyum öncelikle. 900’lü hatların televizyonda reklamları çok çıkıyordu. Ben de arayıp ‘Merhaba ben Ömer, merhaba ben Mehmet’ diye o insanlarla sesimi değiştirip inandırdığımı düşünüyordum.

Kabarık bir telefon faturası gelene kadar böyleydi. Annem, babamın 900’lü hatları aradığını düşündü. Böyle karanlık bir geçmişi var aslında oyunculukla tanışmamın. Babamı çukura atarak oyunculukla tanıştığım an böyle oldu" dedi.