Gündem

Bursa'da kayıp olan doktor, serum bağlanmış halde ölü bulundu

17 Şubat 2021 10:01

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde görevli 35 yaşındaki kalp cerrahı Mustafa Yalçın'ın cansız bedeni serum takılmış şekilde ormanlık alanda bulundu.

Yalçın, sabah saat 08:00’de otomobili ile evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Saat 11:00’de girmesi gereken ameliyata gitmeyen Yalçın’ı merak eden ekip arkadaşları cep telefonundan kendisine ulaşamayınca evini aradı. Evden sabah saatlerinde ayrıldığı bilgisi üzerine durum polis ve jandarma ekiplerine haber verildi.

Genç kalp cerrahının cep telefonu sinyallerinin Uludağ yolu üzerinden gelmesi üzerine jandarma ekipleri Uludağ yolu üzerine yoğunlaştı. Yapılan araştırma neticesinde Mustafa Yalçın’a ait lüks otomobil Uludağ yolu Yiğitali Mevkisi’nde kara saplanmış halde kapıları kilitli vaziyette bulundu.

Aracın bulunduğu noktadan itibaren doktorun gidebileceği alanlar Jandarma, AFAD, ANDA ve NAK arama kurtarma kiplerinden oluşan 50 kişilik bir grupla aranmaya başlandı. Arama faaliyetlerine AFAD’ın iz sürme köpekleri ile jandarmanın arama kurtarma köpekleri de dahil edildi.

Genç doktorun cansız bedenine aracından 1 kilometre uzaktaki ormanlık alanda ulaşıldı. Bir ağacın dibinde iki koluna da açtığı damar yolundan serumla kendini uyuttuğu belirtilen Yalçın’ın donarak hayatını kaybettiği üzerinde duruluyor. Ekipler tarafından incelenen aracında da nasıl intihar edeceğine dair bir not bulundu. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.