Magazin

Britney Spears'ın saçlarını kazıdığı anları anlattılar

"Fotoğraf çekilmesini engellemesi gereken korumalar panjurları açmaya devam etti"

05 Kasım 2019 08:28

Yeni Britney Spears belgeselinde şarkıcının 2007'de rehabilitasyondan çıktıktan sonra gazetecilerin önünde saçlarını kazıdığı anlar anlatıldı. Spears'ın saçlarını kazıdığı sıralarda salonda bulunan kuaför, gazetecilerin fotoğraf çekmesini engellemesi gereken korumaların tam tersi panjurları açmaya devam ettiğini söyledi. 

Independent Türkçe'de yer alan habere göre Channel 5'ın Britney Spears: Breaking Point adlı belgeselinde şarkıcının inişli çıkışlı hayatından kesitler aktarıldı. Şarkıcının 2007'de rehabilitasyondan çıktıktan gazetecilerin önünde saçını kazığı anlar ise görgü tanıkları tarafından anlatıldı.

 Dövme sanatçısı Emily Wynne-Hughes o an yaşananları şöyle anlattı:  Dışarıda delice bir uğuldama sesi vardı. Ne olduğundan emin değildim, dışarıda bir kargaşa mı vardı bilmiyordum ve sonrasında flaşlar patladı. Kapı yavaşça açıldı ve kapüşonlu birisi içeri girdi. (Britney'nin) saçlarının gittiğini fark ettim. Ona 'Neden saçlarını kazıttın?' diye sorduğumu hatırlıyorum. Cevabı biraz garipti. 'Kimsenin kafama dokunmasını istemiyorum. Kimsenin saçıma dokunmasını istemiyorum. İnsanların saçıma dokunmasından bıktım' gibi bir şey dedi."

Spears saçlarını kazıttığında salonda olan kuaför Esther Tognozzi şunları söyledi: Paparazzilerin fotoğraf çekmesini engellemek için tetikte durması gereken iki koruması vardı ve bir tanesi panjurları açmaya devam ediyordu.