Dünya

Brad Pitt, Fransa'daki şatosunun bahçesinde bir yıl hazine aramış

Brad Pitt, Fransa'daki şato üzerine eski eşi Angelina Jolie'yle davalık olmuştu

23 Haziran 2022 13:55

Hollywood yıldızı Brad Pitt, eski eşi Angelina Jolie ile davalık olmasına neden olan Fransa’daki şatosun bahçesinde bir yıl boyunca hazine aradığını anlattı. 

Oyuncu Brad Pitt, GQ dergisine yaptığı açıklamalarda 2012’de satın aldığı Fransa’nın güneyindeki Miraval Şatosu’ndaki şarap yetiştiriciliği hobisini anlattı. Şato, Pitt ve Jolie’nin boşanmasının ardından hukuk mücadelesinin konusu olmuştu.

Pitt, bölge yakınlarında bir kişinin kendisine şatonun bahçesinde hazine gömülü olduğu söylediğini aktardı. 

"Belki de büyüdüğüm yerlerle ilgisi vardır, Ozark Dağları'nda her zaman altınların saklı olduğuna dair hikayeler dolaşır" diyen Pitt derhal hazine avcılığı için radarla tarama yapmak üzere gerekli araç gereç satın aldı.

Bir yıl boyunca başka hiç bir şey düşünemediğini ve sadece heyecanına kapıldığını söyleyen Pitt o dönemde bunu bir "takıntı" hâline getirdi. Pitt, sonunda hazine bulamadı.

Pitt, Jolie'yi haklarını bir Rus oligarka satmaktan dolayı dava ediyor. Bu yıl Los Angeles kentinde açılan davada Pitt çiftin bir anlaşmaya vardığını ve her ikisinin de karşı tarafın izni olmadan hakkını satmamak üzerinde anlaştığını ileri sürüyor.