Gündem

“Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında öğrenciler "kanaat önderi" hafız Abdullah Nazırlı'yı ziyaret etti

Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mart ayında Elazığ programındaki ziyareti ile de gündeme gelmişti

30 Ağustos 2019 08:15

İçişleri Bakanlığı’nın, “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında, Anadolu şehirleri gezdirilen öğrencilerin, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından “kanaat önderi” olarak bilinen hafız Abdullah Nazırlı’yı ziyaret ettirdiği ortaya çıktı.
 

MEB haberinde, “Elazığ’da binin üzerinde hafız yetiştiren, şair, yazar ve hattat Hafız Abdullah Nazırlı Hocamızı ziyaret ettik, duasını aldık. Öğrencilerimiz ziyaretten çok etkilendiler, hocamızın tavsiyelerini dinledik. Hep birlikte ‘amin’ dedik. Amiiin...” ifadeleri yer aldı. Öğrencilerin hafız ziyareti, ayrıca MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Nazif Yılmaz tarafından da “Öğrencilerimiz yüzlerce hafız yetiştirmiş Hafız Abdullah Nazırlı Hocamızın gönlünü ve duasını aldılar” diye duyuruldu.

Nazırlı ayrıca Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de ana durağı. Okullarda düzenlenen etkinliklerle Nazırlı öğrencilere tanıtılırken İl Milli Müdürü’nün Nazırlı ziyareti ve okullardan yapılan ziyaretler de Milli Eğitim kaynaklarında yer aldı. Nazırlı’nın ismi ayrıca Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün stratejik planında “mihenk taşı” olarak yer aldı.

Nazırlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mart ayında Elazığ programındaki ziyareti ile de gündeme gelmişti. Elazığ’da partisinin mitingine katılan Erdoğan, ardından da merkeze bağlı Rızaiye Mahallesi’nde ikâmet eden ve “kanaat önderi” olarak belirtilen Nazırlı’nın evine giderek ziyaret etmişti.