Spor

Beşiktaş'tan 7 gollü galibiyet!

Siyah-beyazlılar, Rizespor deplasmanından 7-2'lik galibiyetle ayrıldı

08 Nisan 2019 22:39

Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor'a konuk olan Beşiktaş, Karadeniz'den 7-2'lik zaferle ayrıldı. 

Adem Ljajic, attığı 2 gol ve 3 asistle gecenin yıldızı olurken, oyuna sonradan giren Güven Yalçın da hattrick'le geceye damgasını vurdu. Farkı getiren diğer goller ise Vida ve Burak Yılmaz'dan geldi.

TIKLAYIN - çArşı: Beşiktaş'ımızın Rize’de attığı goller yeniden sayılsın!

Maça hızlı başlayan taraf Rizespor olsa da golü bulan taraf 8. dakikada Vida ile Beşiktaş oldu. 14. dakikada sahneye çıkan Ljajic, jeneriklik bir goller ağları havalandırırken 42'de Vedat Muriqi, Rizespor'u soyunma odasına umutlu götürdü.

İkinci yarıda ise gol sağanağı yaşandı. 64'te sahneye çıkan Burak Yılmaz bu sezonki 12. golünü kaydetti ve skoru 3-1'e getirdi. Rizespor, 70'te Abarhoun'la bir kez daha ümitlense de, oyuna girdikten 2 dakika sonra ağları havalandıran Güven Yalçın, 71'de skoru 4-2'ye getirdi. 78'de kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ljajic, bir mükemmel gol daha atarken, 82 ve 90'da attığı gollerle hat-trick'i tamamlayan Güven Yalçın tarihi geceye noktayı koydu: 2-7.

Bu sonuçla Beşiktaş haftayı 50 puanla 3. sıra noktaladı. Çaykur Rizesoır ise 34 puanda kaldı.