Yaşam

Beşiktaş Belediyesi taciz olayı yaşandığı iddia edilen sokağı aydınlattı

21 Ekim 2019 11:31

Beşiktaş Belediyesi bir kadının sokakta taciz edildiği iddialarının ardından harekete geçerek, sokakta gerekli ışıklandırma ve iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirdi. Tacize uğradığını söyleyen kadın ekiplere teşekkür etti.

Beşiktaş Belediyesi ekipleri, Abbasağa Mahallesi Cami Çıkmazı Sokak'ta genç bir kızın kimliği belirsiz bir kişi tarafından tacize uğradığı iddialarının ardından harekete geçti. Beşiktaş Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü uzmanları kadınla iletişime geçerek konuyu yakından takip etmeye başladı.

Ayrıca Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve D.S.’nün her zaman yanında olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: “Sevgili D.S. ile görüştük, her türlü hukuki destek için hazırız. Kadın ve Aile hizmetleri Müdürlüğümüz üzerinden emniyet birimleri ile irtibat halinde süreci yakından takip ediyoruz. Beşiktaş’ta bu tip olayların asla yaşanmaması için ne gerekiyorsa yapacağız.’’

Öte yandan Beşiktaş Belediyesi olayın yaşandığı iddia edilen yerde ışıklandırma ve iyileştirme çalışmalarını gerçekleştirdi. Tacize uğrayan kadın ise olayın yaşandığı yere polisle beraber gelerek incelemelerde bulundu, çalışmalardan ötürü Beşiktaş Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.