Magazin

Beren Saat paylaştı; Kenan Doğulu yorum yaptı: "9 yıl önce bugün tanıştık"

03 Şubat 2021 18:04

Ünlü oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, birlikteliklerinin 9. yılını kutluyor. 

Beren Saat hem eşi Kenan Doğulu ile 9. tanışma yıldönümünü hem de yakın dostu Belçim Bilgin'in doğum günün kutlamıştı. Kenan Doğulu ve Beren Saat çiftinden aşk dolu yeni pozlar gelmişti.

"9 yıl önce bugün tanıştık"

Beren Saat, eşi Kenan Doğulu ile 9'uncu tanışma yıldönümünü paylaştığı fotoğraflar ve şu notla kutladı:

"Belçim bir yaş daha güzelleşmiş, hayat unutulmaz anılarımıza eklenecek iki gün hediye etmişti bize kutlamak için. Yıllar önce bu gece; Belçim Bilgin ve Ayfer Dönmez gelip beni alıp Kenan’la ilk kez sohbet edeceğimiz ve birbirimizin numaralarını alacağımız partiye gitmeye 'Aykut’un doğum gününü kutlayacağız' diye ikna etmişti. Sonrası aşk, sonrası dostlardan kurulu aile...

Hayat hiç de kolay olmayan bir sınava aldı hepimizi ama kutlanması gerekenleri de unutmamalı. Magnetik organizasyonunuza nasıl teşekkür etsek az İrem Sent ve Selim Cançelik... Yeni yaşın en unutulmazlarından olsun canım Belçim, her şey hayallerinin ötesinde olsun. En sevdiğin şarkıları söyleyerek varlığını kutluyoruz Aykut Cömert, hisset titreşimlerimizi; eskitemediğimiz esprilerine attığımız kahkahalarımızı... 9. yılımız kutlu olsun oyun arkadaşım, hayat arkadaşım, stüdyo arkadaşım Kuincy!"

"Canım sevgilim"

Kenan Doğulu eşi Beren Saat'in paylaşımına 'Canım sevgilim seni seviyorum' notunu düştü.