Gündem

Armağan Çağlayan’dan müzik sektörüne “Melek Mosso” isyanı: Neden ses vermiyor, birbirine destek olmuyorsunuz?

Seda Sayan, Funda Arar ve Derya Uluğ’a da tepki gösteren Çağlayan, “Siz birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?” diye sordu.

28 Mayıs 2022 12:01

Program yapımcısı Armağan Çağlayan, müzik sektörünü, hedef gösterilmesinin ardından Isparta Gül Festivali'ndeki konseri iptal edilen Melek Mosso’ya destek çıkmadıkları gerekçesiyle eleştirdi.

Aynı festivalde sahne alacak Funda Arar ve Derya Uluğ’a; Mosso yerine sahneye çıkarılacak Seda Sayan’a sitem eden Çağlayan, “E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyorsanız, siz kendi kadın haklarınız için ses çıkartmıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?” dedi.

Çağlayan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Müzik sektörü için neden sektörün içindeki insanlar ses vermiyor, birbirine destek olmuyor? Rekabet bu kadar mı gözünüzü kör etti? Müzik yasağı olur, en çok Sektörün dışındakilerden ses çıkar.

Bir kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanıp konseri iptal edilir, konsere çıkacak diğer iki kadın şarkıcı 'dut yemiş bülbüle' döner! Başka bir Kadın şarkıcı ahlaksızlıkla suçlanan kadın şarkıcının yerine sahneye çıkmayı kabul eder!

E siz kendi mesleğiniz için ses çıkart(a)mıyorsanız, siz kendi kadın haklarınız için ses çıkartmıyorsanız, birbirinize destek olmuyorsanız, biz neden size destek olalım?"

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya, "Asım’ın neslini böyle mi yetiştireceksiniz?" ifadelerini kullanırken, ortak açıklama yapan Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği, Mosso'nun "Ahlaksızlığı özendirdiğini" iddia etmişti.

Şarkıcı Melek Mosso, Isparta Uluslararası Gül Festivali'ndeki konserinin iptal edilmesiyle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada “Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak. Bu zihniyetteki insanlar kendi yüreklerindeki karanlığı ve sapıklığı bizim hayatımıza da sokmaya çalışıyorlar ama buna asla izin vermeyeceğim, vermeyeceğiz” demişti.

TIKLAYIN -  Konseri iptal edilen Melek Mosso: Birkaç kendini bilmeze kalmadı benim ahlakımı sorgulamak, kadınlık onuruma laf atmak

TIKLAYIN - Hedef gösterilmesinin ardından konseri iptal edilen Melek Mosso'nun yerine Seda Sayan konser verecek

TIKLAYIN - İl başkanının "ahlâkımıza saldırıyor" diye hedef aldığı Melek Mosso konseri için Fatih Erbakan'dan "maddi imkansızlık" çıkışı