Kültür-Sanat

Andy Garcia, Cehennem Melekleri 4'ün kadrosuna katıldı

13 Eylül 2021 01:12

Andy Garcia, Cehennem Melekleri (The Expendables) serisinin dördüncü film kadrosuna dahil oldu. Filmde Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture ve Sylvester Stallone başrolleri paylaşıyor.

Andy Garcia, Lionsgate ve Millennium Media'nın aksiyon serisi Cehennem Melekleri'nin (The Expendables) son bölümünün kadrosuna katıldı. Jason Statham, önceki üç bölümdeki rollerini yeniden canlandırmaya hazırlanan Dolph Lundgren, Randy Couture ve Sylvester Stallone'un da yer aldığı oyuncu listesine yeni bölümde liderlik yapıyor.

Yeni filmin kadrosunda ayrıca; Curtis “50 Cent” Jackson, Megan Fox ve Tony Jaa da var. Dublörlükten kamera arkasına geçiş yapan yönetmen Scott Waugh (Need for Speed), ekim ayında başlaması planlanan aksiyon dolu dördüncü bölümü yönetecek. Spenser Cohen, senaryoyu Max Adams ve John Joseph Connolly'nin revizyonlarıyla yazdı.

Beyazperde'nin haberine göre, ayrıntılar gizli tutuluyor ama hikaye bir kez daha, bir grup kıdemli paralı askere odaklanacak. Garcia, Cehennem Melekleri'ne tehlikeli görevlerinde eşlik etmek üzere atanan bir CIA ajanını oynayacak. Statham ayrıca Kevin King Templeton'ın yanı sıra Millennium'dan Les Weldon, Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein ve Jonathan Yunger ile birlikte yapımcılık yapıyor.