Gündem

AKP'li Gebze Belediyesi, Erdoğan’ın mitingini doldurmak için yazı gönderdi: Eksiksiz katılın, isim listelerini gönderin!

03 Ağustos 2022 21:32

Ergün Demir / İzmit T24

AKP'li Gebze Belediyesi, Cumartesi günü Erdoğan’ın katılımıyla İzmit’te yapılacak mitinge gelmesi için tüm personeline çağrı yaptı. Belediyenin tüm müdürlüklerine gönderilen yazıda, tüm personelinin katılması istenerek, gelecek kişilerin isim listelerinin oluşturulması talep edildi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “10. Açılış Bayramı” nedeniyle Kocaeli’ne gidecek. Açılış Bayramı, 6 Ağustos Cumartesi günü Erdoğan’ın katılımıyla İzmit Milli İrade Meydanında saat 16.30’da yapılacak. Erdoğan’ın Kocaeli’ne gitmesine sayılı günler kala hem Kocaeli AKP teşkilatları hem de AKP belediyeler hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Bazı AKP'li belediyeler ise Erdoğan’ın mitingine katılımı artırmak için müdürlüklere katılacak kişilerin isimlerinin yazılıp insan kaynakları müdürlüğüne gönderilmesini istedi.

Katılım listesi istiyorlar

AKP'li Gebze Belediyesi de, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı imzasıyla, Erdoğan’ın mitingine katılım için tüm belediye müdürlüklerine gönderilen yazıda tüm personelin eksiksiz bir şekilde katılımının sağlanması için hassasiyet gösterilmesi ve katılacak çalışanlarının isim listesinin oluşturulak kendilerine bildirilmesi istendi.

Eksiksiz katılım isteniyor

Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden tüm müdürlüklere gönderilen yazı şöyle:

‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli katılımıyla, 6 Ağustos 2022 Cumartesi günü İzmit Milli İrade Kent Meydanı’nda, saat 16.30’da yapılacak, belediyemizin de faaliyetlerinin içinde bulunduğu; Kocaeli’de ulaşımdan alt yapıya, sağlıktan eğitime kazandırılan eserlerin açılışının yapılacağı “Açılık Bayramı”na resmi bir program olması münasebetiyle tüm personelimiz (Memur, İşçi, sözleşmeli ve KHK’lı) eksiksiz katılımının gerçekleşmesi noktasında gerekli hassasiyetin sağlanması gerekmektedir.

Etkinlik alanına belediyemizce ulaşım hizmeti sağlanacak olup, koordinasyonun eksiksiz yerine getirilmesi için müdürlüklerde katılım sağlanacak kesin personel sayısının ekte yer alan forma uygun olarak, en geç 03.08.2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne [email protected] mail adresi üzerinden bildirilmesi hususunu saygılarımla rica ederim. Ergün DEMİR"