Gündem

Ahmet Hakan’dan personele ceza veren Güngören Belediye Başkan Yardımcısı'na öneri: Tuvaletin önünde otur ve gelen geçene selam dur

10 Aralık 2019 09:59

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, belediye şoförüne ayağa kalmadığı gerekçesiyle verdiği 'tuvalet önünde oturma cezası' ile gündeme gelen ve görevinden istifa etmek zorunda kalan Güngören Belediyesi Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi’ye bugünkü köşesinden öneride bulundu.

TIKLAYIN - Personele 'tuvalet önünde oturma cezası' veren Veysel İpekçi 'dış güçleri' işaret etti: Bu bir operasyon


İpekçi’nin sosyal medyadan yayınladığı açıklamayı Hakan, “Dış güçler, kapitalizm, komünizm, linç, kooperatif, Güngören’in yükselişini çekemeyenlerin komplosu’ türü bir sürü ipe sapa gelmez laf ediyor Veysel İpekçi. Araya da bol miktarda ‘imam-hatip, reisicumhur, AK Partimiz’ falan sıkıştırmayı da ihmal etmiyor tabii. Bunlar seni asla ve kata kurtarmaz Veysel İpekçi!” sözleri ile eleştirdi.

TIKLAYIN - Güngören Belediyesi’nde skandal; ‘ayağa kalkmadı’ diye personele ‘tuvalet önünde oturma’ cezası istifa getirdi


“Seni kurtarabilecek tek bir şey var” diyen Hakan, “O koridora gideceksino sandalyeyi oraya atacaksın. Gelene geçene selam duracaksın. Bunun görüntülerini de sosyal medyada paylaşacaksın. Ayrıca ‘Yaptım bir eşeklik, çok özür diliyorum senden Enes kardeşim, senin şahsında tüm kamuoyu beni bağışlasın’ diyeceksin” görüşünü savundu.

Hakan yazısında şu ifadelere yer verdi:

“Bir daha belediye başkan yardımcılığı makamına falan gelmen mümkün olmaz ama en azından kamuoyunun gözünde ‘kibir abidesi’diye anılmaktan azıcık da olsa sıyrılman belki mümkün olabilir”

Yazının devamı için tıklayın